Ексклюзиви
субота, 17 листопада 2007 07:02

На Львівщині перекинулися два автобуси

Переміщення південного циклону 15 та 16 листопада спричинило у Львівській області складні погодні умови — хуртовини, налипання мокрого снігу на лініях електропередач та зв"язку, ожеледицю.

Львівські міські служби прибирали сніг уночі. Однак уже вранці обабіч доріг накопичувалися величезні замети, утворювалися калюжі. Легкові автомобілі й автобуси збивалися у довгих "корках".

— Розчистити дорогу не дають самі ж автомобілісти, — розводить руками заступник директора Львівського комунального автотранспортного підприємства Ярослав Онисько. — Не дай Бог піскосуміш потрапить на їхні іномарки — вони з кулаками на наших працівників кидаються. Зробити все за ніч не встигаємо — маємо лише 46 одиниць спецтехніки, а треба утричі більше.

У п"ятницю у двох селах Пустомитівського району до обіду не було світла. На вулицях Чукаріна, Енергетичній та Стуса у Львові попадали дерева.

Лише у четвер на дорогах Львівщини сталося 10 ДТП. Біля села Лисовичі Стрийського району перекинувся у кювет автобус із 18-ма пасажирами. Двоє з них загинули, 11 госпіталізували з тяжкими травмами. У п"ятницю вранці перекинувся мікроавтобус. У ньому перебувало 11 пасажирів. Обійшлося без жертв, але троє людей травмовані.

— Дорога в ці дні була дуже слизька, а водії не поміняли шини на зимові, — каже Михайло Василишин із прес-центру обласного управління ДАІ.

Зараз ви читаєте новину «На Львівщині перекинулися два автобуси». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути