четвер, 12 квітня 2007 07:18

Мотоцикліст Ольга Бонк називає чоловіків слабкими

Автор: фото: Ольга ГЕМБІК
  Ольга Бонк на своєму мотоциклі в центрі Луцька. Фото зроблене восени минулого року
Ольга Бонк на своєму мотоциклі в центрі Луцька. Фото зроблене восени минулого року

Лучанка Ольга Бонк, 29 років, чотири роки працює в приватній автомайстерні. Спеціалізується на тонуванні авто, поліруванні автозапчастин. Іноді виконує шумоізоляцію. Хобі Ольги — мотоцикли. Вона товаришує з байкерами місцевого клубу "Вестерн байкерс МС", їздить на байкерські зльоти й має чоловіче прізвисько — Олівер.

— Недавно впала, — каже Бонк. — Невдало підрізали мене на київській трасі, машину трохи покоцали. Пам"ятаю тільки — падаю, мене ще раз підкидає, чую ніби крізь туман: "Де Олівер?". А я лежу на "зустрічці". Добре, хоч ніхто не їхав. Мене підняли, відвели вбік, ніг-рук не відчуваю. Струс мозку тоді отримала, несильний, правда. Спробувала ногою трасу — просто лід!

Ольга постійно ходить у шкіряних штанях, шкіряній куртці з 30-ма нашивками з різних байкерських зльотів. У лівому вусі має чотири сережки, на лівій руці татуювання — сарматський символ. Носить шкіряні плетені браслети, залізні персні.

За освітою Ольга хореограф, закінчила Луцьке культурно-просвітницьке училище. Батьки гадали, що донька одумається. Мати наполягала, щоб виходила заміж і народжувала дітей. Ольга не хоче.

— О, та мені з хлопцем важко познайомитися! — усміхається мотоциклістка. — Тільки скажу, що мотоциклами захоплююся — змиваються! Одні слабаки навколо.

— Плануєш мати сім"ю?

— Мій майбутній чоловік має поважати моє захоплення. Часом дивишся на схід чи захід сонця і думаєш: от би розповісти про цю красу коханій людині! Дорога — вона насправді дуже поєднує. Хочеш пізнати людину — поїдь із нею кудись.

Бонк була в кожній області України. На байкерські зльоти виїздить ранньою весною і повертається до Луцька восени.

— Я люблю швидкість 80–100 кілометрів. Це мало. Але дорогою хочеться насолодитися, розгледіти краєвиди, людей, прочитати якісь цікаві й смішні назви на дороговказах.

Ольга не має друзів серед дівчат.

Зараз ви читаєте новину «Мотоцикліст Ольга Бонк називає чоловіків слабкими». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути