середа, 28 травня 2008 07:13

"Містерів Львова" продавали на аукціоні

Автор: фото: Ігор ХОМИЧ
  Студент Національного університету ім. Івана Франка Олександр Зайцев у гримерці під час конкурсу ”Містер Львів” готується до виходу в діловому костюмі
Студент Національного університету ім. Івана Франка Олександр Зайцев у гримерці під час конкурсу ”Містер Львів” готується до виходу в діловому костюмі

Перший чоловічий конкурс краси "Містер Львів" відбувся у львівському нічному клубі "Пікассо". Змагалися 10 місцевих хлопців від 18 до 24 років. У журі були лише жінки.

— Ідея цього конкурсу зародилася торік. Ми побачили, що у Львові проводять багато різних конкурсів, "міс", але чоловіки не мають змоги показати  кращі сторони, — каже Андрій Салига, 28 років, організатор конкурсу з громадської організації Незалежне молодіжне об"єднання. — Розіслали інформацію по вузах, громадських організаціях. Хлопці відгукнулися. Після кастингу обрали 10.

Учасники змагалися в чотирьох конкурсах. Два з них, коли вони готували десерти та залицялися до дівчат на вулиці, записали на відео. "Кухарем вашої мрії" став 19-річний Олег Фомічов. Хлопець приготував десерт із печених яблук та моркви під шоколадом. А найбільше поцілунків від незнайомих дівчат отримав Богдан Каменський. Найгучнішими аплодисментами глядачі зустрічали хлопців, коли ті проходилися сценою у плавках та шортах.

Переміг у конкурсі 19-річний Василь Гаврилець. Хлопець вчиться на третьому курсі Львівського інституту банківської справи. За перемогу отримав 1 тис. грн та ваучер зі знижкою на туристичну поїздку.

— Піти на кастинг запропонувала подруга, заповнив анкету і став конкурсантом, — розповідає Василь. — Готувався два тижні. За мене прийшли вболівати друзі.

По закінченні шоу в клубі провели аукціон. Лотами стали учасники конкурсу. За правилами аукціону, хлопець повинен увесь вечір присвятити тій жінці, яка його купила. Стартова ціна конкурсантів 20 грн. Одразу глядачі розгубилися. За перший лот не було торгів. Андрія Породька, який виступав під першим номером, купив львів"янин 31-річний Віталій Грабар.

— Це був жарт, я побачив, що ніхто не торгується, тому й купив, — каже Віталій. — Але хлопець засмутився — решту конкурсантів розкупили жінки. То я потім вийшов на сцену й сказав, що перепродам свій лот. Виторгував 35 гривень.

Найбільше глядачі торгувалися за переможця Василя Гаврильця. За нього незнайомка виклала 500 грн.

— Я мав пляшку шампанського, то ми трохи випили. Та й усе, я й не питав, як її звати, — говорить переможець. — Потанцювали, але недовго. Наступного дня зранку треба було на пари.

Організатори конкурсу "Містер Львів" планують зробити його щорічним. Але наступного року шоу відбуватиметься 8 березня.

Зараз ви читаєте новину «"Містерів Львова" продавали на аукціоні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути