середа, 11 червня 2008 07:07

Міліціонери відремонтували машину крадіїв

У Верховинському районі Івано-Франківської області затримали батька і сина, 52-річного Василя і 29-річного Мирослава Яволюків. Вони намагалися незаконно вивезти з лісу 16 смерек.

— Жителів села Космач Косівського району на крадіжці впіймали двічі, — каже начальник Верховинського райвідділу міліції 40-річний Андрій Рогалевич. — Першого разу зловмисникам вдалося переконати правоохоронців, що ліс придбали на законних підставах. Але наступного дня Яволюків знову затримали.

Чоловіки займалися вирубкою лісу не вперше. Заїжджали машиною і спилювали молоді смереки. Потім продавали. 1 куб. м деревини коштує 300 грн. Побачивши міліціонерів, вони намагалися виїхати іншим шляхом. Та дорогою машина заглухла. Тоді спробували втекти самотужки. Яволюків затримали за кілька хвилин. Машину, щоб доправити до штрафмайданчика, довелося ремонтувати правоохоронцям. Аби зрушити лісовоз з місця, вони мусили купити новий бензонасос.

Зараз ви читаєте новину «Міліціонери відремонтували машину крадіїв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути