Ексклюзиви
субота, 08 вересня 2007 07:10

Михайла Чернявського скинув чужий кінь

76-річного Михайла Чернявського поховали 4 вересня у селі Рясне-Руське Яворівського району Львівської області. Чоловік упав під колеса підводи.

У неділю Михайло хотів поїхати в село Бірки провідати свого давнього товариша, з яким колись працював на конвеєрному заводі у Львові. Позичив у сусіда коня та підводу, пообіцяв до вечора повернутися.

— Увечері повернувся додому, а коня у стійлі немає, — розповідає сусід Чернявського Богдан Валявка, 58 років. — Побіг до Михайлової хати, але господаря не знайшов. Тоді сів на велосипед і поїхав шукати його по селу.

Тіло Чернявського знайшли на узбіччі дороги. Михайло лежав без руки. Припускають, що чоловік пришвидшив їзду, кінь сполохався і скинув його з підводи на асфальтову дорогу. Судмедексперти встановили, що пенсіонер помер одразу.

У селі шкодують за Михайлом. Кажуть, що Чернявський прожив непросте життя. Замолоду служив на Камчатці, згодом працював на конвеєрному заводі. На пенсії займався садівництвом, столярством і ковальством.

На похорон Михайла прийшли дві доньки, троє онуків і правнук Володимир. 11 вересня чоловікові виповнилося би 77 років.

Зараз ви читаєте новину «Михайла Чернявського скинув чужий кінь». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути