Ексклюзиви
четвер, 16 жовтня 2008 16:54

"Мертвий півень" запрошує на зйомки фільму

Короткометражний фільм на музику пісні "Енд зе сед енджел саундед" знімає гурт "Мертвий півень". Зйомки відбуватимуться протягом тижня на вулицях старої частини Львова.

— Відео створюватиме інтернаціональна команда у складі американського режисера Алєхандро Більбао-Ґуерри та німця Міхала Грабовскі, — розповідає прес-секретар мистецького об"єднання "Дзиґа" Юрко Вовкогон, 27 років. — Монтуватимуть відео у Варшаві. Короткометражку озвучать українською, польською та англійською мовами. Сюжетом "кіна" стане іронічне зіткнення поета з пияком на тлі нічного міста. Про це йдеться в тексті пісні, написаному Юрієм Андруховичем.

— Повністю покладаємося на задум режисера, який хоче уникнути банального ілюстрування тексту. Алєхандро цікавий документаліст і наш добрий колєґа, — запевняє вокаліст "Мертвого півня" Михайло Барбара, 37 років. — Збираємося весело провести цей тиждень і отримати задоволення.

Гурт запрошує друзів узяти участь у створенні фільму. У неділю о сьомій вечора на вул. Вірменській, 35, кожен бажаючий може долучитися до зйомок однієї зі сцен.

Зараз ви читаєте новину «"Мертвий півень" запрошує на зйомки фільму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути