четвер, 10 липня 2008 07:07

Мар"яна Дешевого придавив трактор

У понеділок у селищі Дубляни Самбірського району Львівщини поховали 15-річного Мар"яна Дешевого. Хлопець перевернувся в кювет на тракторі із причепом.

Мар"ян їхав ґрунтовою дорогою на поле. Не впорався з керуванням і з"їхав у меліоративний канал. Трактор Т-25 не має кабіни. Мар"ян вилетів із сидіння в кювет, машина перекинулася і придавила хлопця. Мар"ян Дешевий  помер на місці пригоди.

— Ховали Мар"янка всім селом, — розповідає 48-річна Дарія Копко із сільради. — Дорослі, діти — всі йшли провести його в останню путь. Колона людей, здавалося, була безкінечна.

Мар"ян гарно навчався у школі. Цьогоріч закінчив 9-й клас. Змалку допомагав батькам по господарству.

— І односельці до нього зверталися. Чи город зорати, чи сіно скосити — нікому не відмовив, — каже Копко. — У селі його називали Божою дитиною. Завжди усміхнений був, щирий. І набожний — жодної служби Божої в церкві не пропустив.

Батько Мар"яна Роман працює на буровій вишці. Мати Оксана — медсестра Дублянської лікарні. Окрім Мар"яна, подружжя має 10-річну доньку Марію.

Зараз ви читаєте новину «Мар"яна Дешевого придавив трактор». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути