Ексклюзиви
субота, 22 вересня 2007 07:01

Луценко обіцяє повернути декларації про дохід

У середу лідер блоку "Наша Україна — Народна самооборона" Юрій Луценко, 42 роки, втретє за два місяці відвідав Тернопільщину. Цього разу візит розпочав із прогулянки вул. Вільховою в обласному центрі, забудованою приватними котеджами.

— Я вітаю вас на черговій вулиці Дем"яна Бідного, — звернувся політик до журналістів навпроти двоповерхового будинку тернопільського податківця. — 2005 року, коли я був міністром внутрішніх справ, підписав указ, яким було рекомендовано всьому керівному складу — від заступника міністра до начальника райвідділу — добровільно заповнити декларації про доходи й видатки їх та членів їхніх сімей. Близько тридцяти відсотків керівного складу МВС заповнили. Усі інші послалися на те, що ні закони, ні Конституція не зобов"язують цього робити.

Луценко говорить, що з наступного року запровадить обов"язкове декларування доходів-видатків правоохоронців, суддів та їхніх родин. На прес-конференції розповідає про своє походження:

— Мої два діди зустрілися під Рейхстагом. Один писав листа рідним у Козелець на Чернігівщині, а другий — вишкрябував на стіні "Гітлер" і нецензурне слово. Це був мій дід Іван. Я вдався в нього.

Луценко згадав Віктора Януковича.

— Я викликаю його на дебати не як майбутнього прем"єр-міністра, а як бувшого, — запалюється Луценко. — Де обіцяні 55 доларів за газ, підвищення зарплат і пенсій, заморожені ціни та покращання, в холєри, нашого життя?

Зараз ви читаєте новину «Луценко обіцяє повернути декларації про дохід». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути