четвер, 19 лютого 2009 18:49

Конкурсантки "Міс Львів" робили помилки в анкетах

Автор: фото: Павло ПАЛАМАРЧУК
  Валерія Никифорець курить в нічному клубі ”Мілленіум” під час кастингу на конкурс ”Міс Львів-2009”. Поруч сидять сестри-близнята Оксана та Світлана Павлюки. Дівчата також змагатимуться
Валерія Никифорець курить в нічному клубі ”Мілленіум” під час кастингу на конкурс ”Міс Львів-2009”. Поруч сидять сестри-близнята Оксана та Світлана Павлюки. Дівчата також змагатимуться

Перший етап конкурсу "Міс Львів-2009" відбувся у нічному клубі "Мілленіум". Організатори запросили дівчат заповнити анкети та пройти попередній відбір.

— О, Львів — це не Київ. Село і люди, — чоловік у білому прозорому гольфі й чорних гумових чоботах невдоволено бурчить через запізнення учасниць. Каже, прийшов на запрошення виконавчого директора конкурсу Назара Настюка, 21 рік.

Вчасно, о 16.00, приходять лише десять дівчат. На вході їм дають анкети та номер, під яким вони виступатимуть. Особові дані конкурсантки вносять неквапливо, подовгу роздумують, роблять помилки. 20-річна Оксана Павлюк пише слово "життєвим" з однією літерою "т" і не ставить ком перед "що". У більшості учасниць вища освіта. Час від часу вони курять. Хто заповнив анкети, дефілює у власному одязі перед журі.

— Чим-небудь займалися? — цікавиться член суддівського комітету, директор модельного агентства "Катрін" Юрій Попков.

— В смислє? — обурюється 20-річна Вікторія Возна. Попков пояснює, що мав на увазі заняття співом, танцями.

Перед суддями проходять близько 30 кандидаток. Журі залишає десять дівчат, перед рештою вибачається.

— Це ж наразі перший відбір, усі бажаючі ще не прийшли. Загалом красунь близько ста, залишимо 20 фіналісток. Вони будуть боротися за корону "Міс Львів" 20 березня у Театрі опери та балету, — каже Настюк. — Дівчата виходитимуть у діловому та спортивному одязі, купальниках та весільних сукнях. Відповідатимуть на питання суддів. Буде цікаво.

— Я з самого ранку сиділа на парах, тож мені вже нічого не було страшно, — каже Лідія Варлам, 18 років. Вона навчається в училищі культури та мистецтв. — У конкурсах краси вже брала участь, але багатьох бачу вперше. Всі такі гарні, гадаю, ми здружимося.

Востаннє "Міс Львів" обирали 2006-го. Тоді перемогла студентка університету ім. Івана Франка 18-річна Наталія Чап"юк.

Зараз ви читаєте новину «Конкурсантки "Міс Львів" робили помилки в анкетах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

22

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути