четвер, 28 лютого 2008 07:07

Іван Присяжний помер від утрати крові

25 лютого в селі Пилатківці Борщівського району Тернопільщини поховали 39-річного Івана Присяжного. О пів на другу ночі на залізничному полотні між станціями Озеряни–Тересін чоловік потрапив під вантажний потяг Тернопіль–Івано–Пусте. Іванові відірвало ліву гомілку.

— То мій однокласник був. Хороший чоловік, господарський. Роботу собі у Тернополі шукав, вертався додому  колією. 150 метрів до дому не дійшов, як його поїзд зачепив. Взяли в кабіну, але рани не затиснули. То він кров"ю стік, — розповідає голова Пилатківської сільради Петро Кіцак, 39 років.

Іван Дмитрович мав сім"ю, жив на хуторі Мерлява, що між селами Пилятківці та Жилинці. Нещодавно родина звела хату на п"ять кімнат. Обробляють 4 га городу, мають власний трактор. Дружина Марія Іванівна, 37 років, — депутат сільської ради. Нині сама виховує трьох дітей — Сергія, Іванну та Віталика.

— Потерпілий був у нетверезому стані і сидів на колії. Машиніст побачив його здалеку, увімкнув екстрене гальмування, подавав звукові сигнали. Але той не зреагував, — розповідає заступник начальника лінійного відділу міліції на станції "Тернопіль" Василь Крайник, 39 років. — А вантажний поїзд не так легко зупинити. Якщо він їхав зі швидкістю 80 кілометрів на годину, то гальмівний шлях був великий — 1200 метрів.

Зараз ви читаєте новину «Іван Присяжний помер від утрати крові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути