Ексклюзиви
середа, 13 серпня 2008 07:13

Година купання в аквапарку "Пляж" коштує 15 гривень

Автор: фото: Ігор ХОМИЧ
  На гірках в аквапарку ”Пляж” за відвідувачами стежать інструктори. Дівчата та хлопці у спецодязі допомагають спускатися дітям та дорослим
На гірках в аквапарку ”Пляж” за відвідувачами стежать інструктори. Дівчата та хлопці у спецодязі допомагають спускатися дітям та дорослим

Аквапарк "Пляж" відкрили у Львові на вул. Княгині Ольги, 114. Розважальний комплекс облаштували на базі палацу водних видів спорту. Реконструкція тривала два роки.  

— Це найбільший в Україні закритий аквапарк, загальною площею 14 тисяч квадратних метрів. Одночасно тут можуть відпочивати дві тисячі городян, — розповідає голова правління Комплексу водних видів спорту Андрій Іванечко. — Усі гірки європейського стандарту, а басейни оснащені найсучаснішими системами очистки води.

У перші дні роботи аквапарку біля кас людно. До кожної вишиковуються із десяток відвідувачів. 23-річна львів"янка Іванна Левчук приходить із друзями у "Пляж" вдруге.

— Із собою маю гроші, взяла суцільний купальник, бо минулого разу після спуску з гірки шукала деякі деталі в басейні, — розповідає дівчина. — Узяла резинові капці, шапочку для басейну, рушник і фен. Більше тут нічого не знадобиться.

Відвідувачам видають різнокольорові браслети на руку у формі годинника з номером шафки. Браслет за кольором відповідає меблям. До аквапарку заходять у купальниках та шльопанцях.

У "Пляжі" працюють дев"ять гірок різної довжини та складності. Для дітей — окрема зона з гірками та надувними іграшками. Одразу при вході червона гірка для спокійного спуску. Поряд стіна для скелелазів та гірка-злив, якою з"їжджаєш у темряві. Чорною, найскладнішою, можна спускатися лише на гумових кругах. У залах працюють інструктори.

— Для нашою сім"ї — це важливо, — зауважує 36-річна Олена Банацька, яка прийшла до аквапарку з трьома дітьми. Наймолодша Соломія, 1 рік, на руках у матері. — Старші сини спускаються з гірок самостійно, але треба, щоб за ними хтось наглядав.

Єдине, на що нарікають відвідувачі, слизькі сходи. Доводиться триматися за поручні.

— Я була в аквапарках Польщі, Угорщини, але стільки води на підлозі не бачила ніде, — розповідає Марта Савчин, 25 років. — Тому скрізь ходжу в шльопанцях. Є одна хитрість. Якщо піднімаюся на гірку, залишаю капці на нижчих поверхах, щоб потім не повертатися за ними нагору.

Година відпочинку у "Пляжі" коштує 15–35 грн. Найдешевше вранці з 7.00 до 10.00, найдорожче — у вихідні. Кожна понадлімітна хвилина — 1 грн.

Зараз ви читаєте новину «Година купання в аквапарку "Пляж" коштує 15 гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути