вівторок, 24 листопада 2009 16:46

Роману Трахтенбергу дали смертоносне знеболююче

  Це міг бути хтось із редакторів радіостанції 'Маяк'
Це міг бути хтось із редакторів радіостанції 'Маяк'

Співробітники "Маяка" висувають скандальну версію загибелі Романа Трахтенберга, якого не стало в 41 рік.

Співведуча шоумена по радіошоу "Трахти-Барахти" Олена Батінова розповіла, що Романа могла вбити пігулка знеболюючого. За словами Олени, поки закінчувався фатальний ефір, один з редакторів "Маяка" запропонував Трахтенбергу полегшити біль і в очікуванні швидкої прийняти спазмалгон. На жаль, він не міг і припустити, що Роман страждає на сильну алергією на знеболюючі препарати. Сам ведучий, задихаючись, повідомити про це вже не міг.

"Пігулку йому дали, поки я закінчувала ефір, - розповідає Олена Батінова. - Я думаю, це був хтось з наших редакторів. Люди не могли знати, що у Роми була сильна алергія на знеболюючі засоби. Хоча зараз лікарі і говорять, що прийом спазмалгону особливої ролі в його смерті не зіграв. Мені досі не віриться, що це сталось".

Лікарі, м"яко кажучи, лукавлять, стверджуючи, що спазмалгон не сильно вплинув на організм Трахтенберга. Можлива алергічна реакція під час серцевого нападу навряд чи додала йому сил. Крім того, в графі "Протипоказання" інструкції по застосуванню препарату спазмалгон чітко прописано: ліки не можна приймати у разі наявності у пацієнта тахіаритмії (збою серцевого ритму) або серцевої недостатності.

"Алкогольне, наркотичне сп"яніння, виснаження організму дієтами укупі з перерахованими хворобами якраз і могли призвести до різкого порушення ритму серця, - пояснив відомий лікар, доктор медичних наук Вадим Швальов. - До того ж 40 років - найбільш вразливий вік, небезпечний в плані серцевих загострень. Швидше за все, у нього різко порушилася діяльність серця. Таке буває при сукупності всіх цих чинників".

41-річний радіоведучий Роман Трахтенберг помер від серцевого нападу увечері в п"ятницю після прямого ефіру свого шоу на радіо "Маяк". Трагедія сталась, коли програма добігала кінця.

"Він прийшов на ефір і сказав: "Лєнка, погода міняється!", - розповіла співведуча Романа. - У нас в гостях був Юрій Миколаїв, і ми, як завжди, прореготали дві години. Потім, коли в ефірі йшла якась пісня, Рома сказав: "Батінова, мені погано..." Він чхнув, а коли підняв голову я побачила - він дуже сильно почервонів. Я відвела його до вікна, щоб він подихав свіжим повітрям. Вже в той момент його обличчя стало блідим. Редактори викликали швидку, але вона так і не встигла довезти Рому до лікарні. Я просто в шоці, адже він завжди жартував, що ніколи не хворіє. І тут раптом він вмирає від інфаркту".

Life.ru

Зараз ви читаєте новину «Роману Трахтенбергу дали смертоносне знеболююче». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути