Ексклюзиви
четвер, 04 червня 2009 12:18

Росія перекинула на Польщу провину за початок Другої світової

Росія перекинула на Польщу провину за початок Другої світової
Міністерство оборони РФ вирішило відновити історичну справедливість, і оголосили "дійсного" винуватця початку другої світової війни. На думку військового відомства, у всьому винна Польща, яка відмовилася виконати в 1939 році обґрунтовані вимоги третього рейху, і Німеччині довелося відновлювати справедливість.

Про це пише газета "Время новостей", з посиланням на офіційний сайт міністерства оборони. Там з"явився цей вражаючий текст в розділі "Історія проти брехні і фальсифікацій".

Його автор - кандидат історичних наук, полковник Сергій Ковальов. У своїй роботі він повідомляє, що Німеччина цілком обґрунтовано відреагувала на відмову Польщі включити місто Данциг до складу третього Рейху і на заборону будівництва дороги через всю країну до Східної Прусії.

На думку автора, Варшаву просто підвели непомірні політичні амбіції і необґрунтовані ілюзії. На цьому фоні підписання СРСР і Німеччиною пакту про ненапад вважається необхідністю, а введення радянських військ до східної Європи - заходами щодо зміцнення кордонів.

Додамо, що у ФРН заперечення головної ролі німців в розв"язуванні Другої світової війни переслідується згідно із законом. Цим займається спеціальне відомство з захисту конституції, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Росія перекинула на Польщу провину за початок Другої світової». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

36

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути