Ексклюзиви
пʼятниця, 08 травня 2009 14:29

Інтрига з ведучими "Євробачення" розвіялася

Інтрига з ведучими "Євробачення" розвіялася
Організатори "Євробачення-2009" повідомили імена ведучих фіналу і півфіналів конкурсу. Як заявив напередодні журналістам гендиректор Першого каналу Костянтин Ернст, вести шоу будуть шоумени Іван Ургант і Андрій Малахов, співачка Алсу і модель Наталія Водянова.

Андрій Малахов і топ-модель Наталія Водянова, яка дебютує в ролі ведучої такого масштабного заходу, красуватимуться на сцені під час півфіналів музичного конкурсу. А фінал вестимуть неповторний Іван Ургант і учасниця "Євробачення-2000" співачка Алсу. На конкурсі існує традиція запрошувати ведучими тих, хто брав участь в ньому. Так, одним з ведучих свого часу був грецький виконавець Сакіс Рувас.

Інтрига з ведучими міжнародного музичного конкурсу була однією з головних на "Євробаченні-2009". У ЗМІ з"являлася різноманітна інформація: зокрема, одними з претендентів на цю роль називалися ще одна топ-модель - Наомі Кемпбелл і голлівудська зірка з українським корінням Мілла Йововіч. Три тижні тому з проханням розглянути їхні кандидатури на роль ведучих публічно звернулися до організаторів конкурсу теледіви Тіна Канделакі та Ксенія Собчак. Також до списку претендентів увійшли Анастасія Заворотнюк та Філіп Кіркоров.

Останній, як відомо, став головою конкурсного журі, яке збереться вперше в історії "Євробачення". За повідомленнями ЗМІ, "король рімейків" отримав пропозицію очолити журі в свій день народження. "Це дуже почесна місія, - відзначив Кіркоров. - Я постараюся зробити все від мене залежне, щоб голосування було об"єктивним і чесним. Упевнений, що колеги, які будуть в журі, думатимуть так само".

Офіційна церемонія відкриття "Євробачення" відбудеться 10 травня в "Манежі". Головні події - півфінали 12 і 14 травня і фінал 16 травня - пройдуть в "Олімпійському", повідомляє Kleo.ru.

Зараз ви читаєте новину «Інтрига з ведучими "Євробачення" розвіялася». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути