неділя, 18 жовтня 2009 12:17

Xакери заволоділи важливими південнокорейськими документами

Xакери заволоділи важливими південнокорейськими документами
Північнокорейські хакери зламали базу даних військового командування Південної Кореї і заволоділи більш ніж 2000 важливих документів, передає Associated Press.

Зокрема, вкрадені файли містили інформацію про виробництво і застосування токсичних матеріалів, йдеться у доповіді, поширеній південнокорейськими ЗМІ.

База даних південнокорейських військових була створена у співпраці з інститутом досліджень навколишнього середовища країни. Після цієї надзвичайної події інститут розірвав інтернет-з"єднання з військовими установами на вимогу державних спецслужб.

Раніше розвідувальні органи Південної Кореї заявляли, що Пхеньян цілеспрямовано тренує хакерів для проникнення у мережі іноземних військових і державних органів.

Нагадаємо, 13 жовтня, хакери зламали сайт Євразійського Союзу Молоді і розмістили на ньому портрет лідера Організації українських націоналістів Степана Бандери та запрошення на марш УПА, передає РБК.

Зараз ви читаєте новину «Xакери заволоділи важливими південнокорейськими документами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути