понеділок, 21 вересня 2009 08:34

У КНДР оголосили чергову мобілізацію населення

У КНДР оголосили чергову мобілізацію населення
Влада Північної Кореї оголосила нову, 100-денну, кампанію з мобілізації населення на виконання невідкладних економічних завдань.

Про це йдеться в поширеному каналами державного інформагентства ЦТАК доповіді ЦК Трудової партії Кореї (ТПК).

Як підкреслюється в документі, нова кампанія стане "фінальним ривком з метою прославити нинішній рік як час великих змін... і побудувати до 2012 року могутню процвітаючу державу".

Тільки минулого тижня в КНДР завершилася аналогічна кампанія, що тривала 150 днів. З 20 квітня по 16 вересня все населення країни було мобілізоване на прискорене виконання виробничих планів.

Як заявили в Пхеньяні, "успіх "150-денного бою", що завершився, показав, що ніякі санкції з боку імперіалістів (відносно КНДР) не працюють".

Як вважають в Пхеньяні, головним результатом "150-денного бою" стало те, що цей захід "ще більше укріпив одностайну згуртованість партії і революційних лав".

Нагадаємо, лідер КНДР Кім Чен Ір раніше неодноразово закликав громадян Північної Кореї побудувати процвітаючу могутню державу, засновану на ідеї чучхе (опора на власні сили). За його словами " до того моменту, як відкриються ворота в процвітаючу і могутню державу, залишилося лише чотири роки, але зараз потрібно пройти через низку труднощів і випробувань", передає ІТАР-ТАРС.

Зараз ви читаєте новину «У КНДР оголосили чергову мобілізацію населення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути