вівторок, 29 листопада 2011 16:16

Вінницькі підприємці оголосили владі "переоблік"

Вінницькі підприємці оголосили владі "переоблік"

1 грудня о 12 год у Вінниці на площі Стуса за ініціативою Всеукраїнського громадського руху "Вперед" пройде страйк "Переоблік влади". Акція триватиме з 12- ї до 14-ї год.

"Усі небайдужі до того, які економічні та політичні репресії проводить влада можуть об'єднатися та взяти участь у страйку, - повідомила Ірина Касьян, координатор Всеукраїнського руху "Вперед".

- Страйк повинен показати, що народ може не тільки лаяти владу, а й робити активні дії на захист своїх прав та інтересів. Ми з моєю колегою з Хмельницького Галиною Кулик, керівником організації "Підприємці Поділля" сьогодні обійшли ринки Вінниці, де закликали продавців та роботодавців прийти на страйк та відстояти свої права. Багато хто відмовився, але в підтримку пообіцяли вивісити листівку з написом "Переоблік" на свої кіоски та торгових точках. І не торгувати протягом двох годин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Активісти "Вперед!" обіцяють 1 грудня всеукраїнський страйк

Роздавали листівки й перехожим. Ті ж, хто в цей час перебуватиме за кермом машин рівно о 12 годині можуть подати звуковий сигнал, щоб продемонструвати свою підтримку страйку. На підтримку вінничан приїдуть люди з Бершадського, Хмельницького, Немирівського, Гайсинського, Тульчинського районів та Хмельницької і Житомирської областей.

- Я вдова та мати двох неповнолітніх дітей, - розповідає Галина Кулик, керівник організації "Підприємці Поділля" в Хмельницьку. - Маю ракушку на базарі в Хмельницьку. Але через податковий кодекс, який має прийняти Уряд, я змушена була піти та організувати людей, які повинні відстоювати свої права. Я через цю діяльність отримала чимало образ як від губернатора свого міста так і від Партії Регіонів. Але це мене не зупиняє.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Криму матері з немовлятами вийшли на мітинг проти бідності

У день акції організатори очікують, що прийде щонайменше тисяча людей. Колонною ходою та під клаксони 10-ти машин учасники дійдуть до облдержадміністрації, де вручать резолюцію для передачі вимог страйку Уряду і Президенту України. Серед них: призупинення дії Податкового кодексу, підвищення комунальних тарифів, скасування пенсійної реформи, забезпечення реалізації соціальних пільг, відставка Кабінету Міністрів.

Зараз ви читаєте новину «Вінницькі підприємці оголосили владі "переоблік"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути