понеділок, 12 вересня 2011 17:52

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Молодь ЄНП закликала українську владу припинити політичні репресії

Молодь ЄНП закликала українську владу припинити політичні репресії

Судовий процес над Юлією Тимошенко є політично мотивованим.

Про це йдеться в резолюції "Молоді Європейської народної партії" (YEPP), прийнятої за підсумками конференції в Києві 8-11 вересня, повідомляє прес-служба "Батьківщини молодої".

"В Україні мають місце вибіркове застосування закону та політичні переслідування; судовий процес над Тимошенко, що зараз відбувається, є політично мотивованим. Мають місце політично мотивовані переслідування лідерів та членів організації-члена Молоді Європейської Народної Партії – "Батьківщини молодої", так як і інших опозиційних партій. В Україні мають місце авторитарні тенденції, включно із обмеженням свободи слова у засобах масової інформації та прав на мирні протести", - наголошується у документі.

YEPP також закликала українську владу "зупинити політичні переслідування екс-прем'єр-міністра Тимошенко, членів її уряду, членів політичної партії "ВО "Батьківщина" та політичної опозиції, гарантувати незалежність судової влади в Україні та забезпечення застосування європейських стандартів верховенства закону та демократії; зупинити політичні переслідування лідерів та членів ВМГО "Батьківщина модола", як і інших опозиційних партій".

Народний депутат фракції "БЮТ-Батьківщина", лідер ВМГО "Батьківщина молода" Євген Суслов, коментуючи резолюцію, сказав: "Якщо молодіжка Європейської народної партії приймає такі гострі заяви, то можна уявити, якою буде тональність висловів і позиція керівника ЄНП пана Мартенса. Європа – з нами!".


Зараз ви читаєте новину «Молодь ЄНП закликала українську владу припинити політичні репресії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути