понеділок, 19 вересня 2011 11:49

Секс-страйк припинив війну між селами та повернув чоловіків додому

Секс-страйк припинив війну між селами та повернув чоловіків додому

Мешканки села на острові Мінданао в південній частині Філіппінського архіпелагу зуміли домогтися припинення конфлікту між їхніми чоловіками, що перебувають у ворогуючих кланах і угрупованнях. Як повідомляє ООН, жінки оголосили своїм чоловікам страйк, пригрозивши їм відмовити в сексі в тому випадку, якщо вони не припинять ворогувати.

Ідея прийшла в голову мешканці села Дадо Хасна Кантаду, яка разом зі своїми подругами організувала в селищі швейне виробництво. Коли прийшов час відвозити зшитий одяг в інше село, жінки зіткнулися з труднощами: вони не змогли переправити готовий товар у сусіднє селище, оскільки дороги були закриті в зв'язку з конфліктом між ворогуючими групами.

Після цього, в червні, Кантаду спланувала незвичайний секс-страйк. Вона заявила своєму чоловікові, який є лідером угруповання в Дадо, що відмовиться від виконання своїх подружніх обов'язків, якщо він і його товариші не припинять конфліктувати. Чоловік вислухав дружину і пішов до своїх товаришів, а також до представників ворожого табору та повідомив їм, що конфлікт не тільки завдає шкоди економічному становищу сіл, а й загрожує цілісності його шлюбу.

Однодумці Кантаду застосували таку ж тактику до своїх чоловіків, і незабаром життя в селі налагодилось. Чоловіки відмовилися від участі в конфліктах, повернулися в сім'ї та почали відновлювати зруйновані в результаті збройних дій частини селищ.

Зараз ви читаєте новину «Секс-страйк припинив війну між селами та повернув чоловіків додому». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути