пʼятниця, 09 вересня 2011 13:53

У Музеї еротики та сексу в Москві працює кафе зі "збудливою атмосферою"
6

Фото: Фото: tochkag.net

У червні цього року в центрі столиці РФ відкрився Музей сексу, еротики та еротичного мистецтва "Точка G".

Творцем і куратором музейного комплексу, що займає близько 800 квадратних метрів, став Олександр Донський, колишній мер Архангельська, політик і підприємець. Редакція NEWSru.co.il взяла інтерв'ю у власника цього закладу.

За його словами, на створення такого музею в Москві його надихнув Музей сексу в Амстердамі.

"У нашому музеї можна побачити роботи сучасних російських художників, які не були й не могли бути виставлені ні в одній галереї. Частина робіт була зроблена спеціально для "Точки G", наприклад, інсталяція "Нова Камасутра". Десять московських скульпторів створили колекцію "Ерофауна", в якій представлені тварини та комахи, що займаються сексом. Є в нас і скульптурне зображення транссексуала: автор скульптури зізнавався, що, ночуючи у своїй майстерні, милувався цією роботою, тому що вклав у неї душу", - коментує Олександр.

Крім виставкової території до музейного комплексу входить ще й кафе зі "збудливою атмосферою". Інтер'єр закладу прикрашає відповідна графіка. У кафе, яке нерідко виконує роль клубу, проходять тренінги, ділові ігри та майстер-класи. Не тільки пов'язані з бізнесом, але й такі, які мають безпосереднє відношення до тематики музею.

"Підприємці, опинившись в атмосфері музею, отримують масу вражень, які дозволяють розслабитись і по-іншому поглянути на власні проблеми", - відзначає Донський.


Зараз ви читаєте новину «У Музеї еротики та сексу в Москві працює кафе зі "збудливою атмосферою" ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути