пʼятниця, 29 серпня 2008 17:37

Вікторія Бекхем вдягнула хутро на презентацію свого парфуму (ФОТО)
8

Екс-"перчинка" Вікторія Бекхем ґрунтовно підготувалася до презентації своїх духів під назвою "Signature For Her" і вже встигла підкинути проблем британським магазинам.

Перша презентація пройде в манчестерському супермаркеті Harvey Nichols.

За місяць до заходу Вікторія встигла переполохати всіх його менеджерів: вона жорстко контролює кожну деталь. Так, наприклад, їй категорично не сподобалися рожеві килими, якими вистелена підлога парфумерного відділу.

Згідно концепції, створеної Вікторією, з її парфумом повинен асоціюватися насамперед ліловий колір, тому все, що буде пов"язане з її ароматом, повинне бути оформлене тільки в таких тонах, включаючи і приміщення, в якому пройде презентація.

У розмові з власником Harvey Nichols місіс Бекхем була настільки переконлива, що той погодився змінити на догоду їй інтер"єр відділу.

Представник супермаркету хоча і відзначає, що для них ця презентація - велика честь, але зізнається, що Вікторія неабияк втомила персонал: "Як виявилось, наш магазин для неї недостатньо шикарний, ось вона і переробляє все, як їй зручно і потрібно. Не здивуюся, якщо ці лілові килими вона стелитиме своїми руками".

"Спочатку презентація повинна була відбутися в Лондоні, - заявила Вікторія, - Але я відмовилася і попросила провести її в Манчестері. Я дуже люблю Манчестер, оскільки саме тут ми познайомилися з Девідом. Окрім цього, Манчестер славиться своїм стилем і тут прекрасні модні магазини".

Фото Reuters

"Газета по-українськи"

Зараз ви читаєте новину «Вікторія Бекхем вдягнула хутро на презентацію свого парфуму (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути