пʼятниця, 24 травня 2019 07:00

Відкрийте серце для нових почуттів – астролог дав прогноз на 24 травня

Відкрийте серце для нових почуттів – астролог дав прогноз на 24 травня
Не допускайте радикальних змін у житті. Вони не принесуть користі. Фото: belli-portelli.com

Заздрість і ревнощі 24 травня штовхатимуть людей на необдумані вчинки. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Керуйтеся здоровим глуздом. Пробачайте оточуючим їхні помилки. Будьте милосердними, - говорить Максимова. - Займіться очищенням власного життєвого простору. Звільніть дім від мотлоху. Знайдіть можливість перервати обтяжливі стосунки. Попрощайтеся з тими, хто псує вам життя. Відкрийте серце для нових почуттів".

За словами астролога, Місяць рухається повільно. Відчуватиметься загальна слабкість організму.

"Економте сили. Не допускайте радикальних змін у житті. Вони не принесуть користі", - каже Олена Максимова і робить детальний прогноз для кожного знаку зодіаку на п'ятницю, 24 травня.

Овен

Надійде очікувана сума. Нові фінансові пропозиції не поспішайте приймати. Навряд чи вони виявляться цікавими. Жадатимете кар'єрного росту. Особисте на деякий час відійде на другий план.

Тілець

Майнові суперечки вирішуватимуться не на вашу користь. Відкладіть розподіл спадку. Не купуйте нерухомості. Дехто з оточуючих захоче посварити вас із родиною. Зумійте захистити батьків та коханих від злого язика.

Близнюки

На щоденні витрати грошей вистачатиме. Планувати подорож не слід. Вона обійдеться невиправдано дорого. Є небезпека повторного травмування колись ушкоджених суглобів.

Рак

Боржники повертатимуть вам гроші. Куплені товари служитимуть довго. Не варто відкривати нових рахунків. Милі потребуватимуть дружньої підтримки. Допоможіть їм подолати розгублення.

Лев

Відкладіть переїзд на нову квартиру. Не розпочинайте ремонту. Закривайте крани. Побутові негаразди можуть спричинити велику втрату грошей. Не намагайтеся змінити природний хід подій. Довіртесь долі. Усе йде на краще. Події цього дня допоможуть вам розібратися у реальній вартості існуючих стосунків.

Діва

Завершуйте розпочаті справи. Зароблені гроші надійдуть вчасно. Не поспішайте їх витрачати. Поповніть свої заощадження. Тривожним передчуттям вірити не варто. Підвищується чутливість організму до змін погодних умов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найважчими стануть два наступні роки

Терези

Гроші даватимуться нелегко. Не дозволяйте себе ошукати. Довіряти людям на слово у фінансових питаннях не можна. Залишайтеся тверезими. Хміль та весняний настрій можуть підштовхнути до фатальних дій.

Скорпіон

Збільшується відтік коштів. Не варто повертатися до колишніх бізнес-проектів. Обіцяного прибутку не буде. Утримайтеся від різких висловлювань на адресу коханих. Спровокуєте розірвання стосунків.

Стрілець

Маса дрібних непорозумінь призведе до роздратування. Ввечері вам важко буде залишатися спокійними. Оминайте неприємні теми під час розмов з близькими. Знижується рівень гемоглобіну. Результати аналізів можуть бути невтішними. Підтримайте роботу кровотворних органів.

Козеріг

Завершується період матеріальної нестабільності. Незабаром очікується підвищення заробітку. Не відмовляйте людям у фінансовій підтримці. Пильної уваги з вашого боку потребуватимуть діти. Відмовтеся від частини своїх планів. Займіться малечею.

Водолій

Друга половина дня принесе добрий заробіток. Використайте можливість значно підвищити свої доходи. У вас може з'явитися впливовий спонсор. Зачекайте з освідченням. Прискорювати розвиток подій не треба. Стережіться вуличних тварин. Вони поводитимуться агресивно.

Риби

Зачекайте з укладанням фінансових угод. Їхні умови доведеться переглядати. Об'єктивно оцінити свого співрозмовника ви не зможете. Тому в цей день не прагніть відшукати партнера своєї мрії. Турбуватиме печія. Дотримуйтесь порад свого лікаря.

Тиждень з 20 по 26 травня буде сповнений несподіванок. За словами астролога, це гарний час для людей, які люблять заводити нові знайомства.

Зараз ви читаєте новину «Відкрийте серце для нових почуттів – астролог дав прогноз на 24 травня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути