Ексклюзиви
понеділок, 20 травня 2019 08:00

Гроші йтимуть до рук – астролог дала прогноз на наступний тиждень

Гроші йтимуть до рук – астролог дала прогноз на наступний тиждень
Сонце перейде у знак Близнюки в другій половині вівторка. Добре йтиме торгівля. Фото: ostrnum.com

Тиждень з 20 по 26 травня буде сповнений несподіванок. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Це гарний час для людей, які люблять спілкуватися та вміють заводити нові знайомства, - каже Максимова. - Довіряйте вчинкам, а не обіцянкам. Скористайтеся можливістю зав'язати міцні контакти з тими, від того залежить ваше майбутнє".

За словами астролога, цього тижня доречно змінювати роботу.

"Гроші легко зароблятимуться і йтимуть до ваших рук, - говорить Максимова. - Зміна роботи цьому посприяє. Прислухайтеся до своїх бажань. Задумайтеся, чого вам бракує в житті та що зробити для того, аби все почало вдаватися. Сильною буде Венера. Покращуйте імідж, оновлюйте гардероб".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Настя шукає мільйонера": астролог описав гороскопи сумісності Потапа і Каменських

Сонце перейде у знак Близнюки в другій половині вівторка. До вихідних добре йтиме торгівля. Астролог радить вирушати у відрядження, вести ділові переговори та листування.

Далі читайте, чого очікувати від зірок наступного тижня усім знакам зодіаку.

Овен (21 березня – 20 квітня)

Дрібні перешкоди на початку тижня лякати не повинні. Від вівторка гроші йтимуть до вашої кишені. Стримуйте свої емоції, якщо не хочете посваритися з друзями та коханими. Печінка потребує підтримки. Не налягайте на смажене м'ясо.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Буде достатньо сил і можливостей, аби досягти бажаного результату. Навантаження на гаманець зростає. Не опустіть шансу покращити матеріальне становище. Майте запас грошей на незаплановані витрати. Замініть м'ясні страви на рибні. Не переїдайте.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Ви сильні та активні. Весь світ крутитиметься навколо вас. Можна починати новий курс навчання, переходити на нове місце роботи. Зробіть усе для того, щоб яскраві і незабутні зміни не забарилися. Дозвольте новим обранцям прийти у ваше життя.

Рак (22 червня – 22 липня)

Не час впадати у депресію і жалітися батькам та друзям на життя. Зменьшіть кількість контактів. У вихідні заглибтеся у себе, не відмовляйтеся від відпочинку. Послухайте гарну музику, з'їжте щось смачненьке.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Від тихого і розміреного способу життя доведеться перейти до активних переїздів. Виділіть гроші для налагодження того, що погано працює. Ремонтуйте приміщення, сантехніку й електропроводку. Покращуйте простір, у якому живете.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Увага представників протилежної статі не бракуватиме. Забудьте про невдачі. Сподівайтеся на краще. Зустрічі не носитимуть романтичного характеру. Серед співбесідників марно шукати собі пару. Перенесіть операції на репродуктивних органах.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Будьте готові до відвертої розмови з коханими. Не вирішуйте щось одноосібно, бо зруйнуєте стосунки. Зближуватися з новими знайомими небезпечно. Вони виявляться не тими, за кого себе видають.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Люди навколо дивуватимуться вашому дару віщувати. Майбутнє бачитимете, як на долоні. Зумійте скористатися цим.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Отримуйте задоволення від життя. Розгубленість і неспокій позаду. Намагання сподобатися новому партнеру призведе до розриву вже існуючих стосунків.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Не варто позичати чи вкладати кудись кошти. Їх важко буде повернути. Тиждень вимагатиме швидких реакцій. Ви ж до всього ставитиметеся прискіпливо. Тому самі створите для себе багато клопотів.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

До ваших рук ітиме те, що ви шукаєте не один місяць. Головне визначитися, чого бажаєте. Ставте перед собою високі цілі. Кохані захочуть усе вирішувати за вас. Якщо це не до вподоби, спробуйте віддалитися на деякий час.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Грошей буде вдосталь, аби підтримувати звичний для себе спосіб життя. З'являться нові покровителі. Втомлюватиме метушня. Не варто купувати житло і розпочинати у ньому ремонт. Більше часу проводьте у колі родини.

Зараз ви читаєте новину «Гроші йтимуть до рук – астролог дала прогноз на наступний тиждень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути