Ексклюзиви
середа, 08 травня 2019 10:43

"Настя шукає мільйонера": астролог описав гороскопи сумісності Потапа і Каменських

"Настя шукає мільйонера": астролог описав гороскопи сумісності Потапа і Каменських
Гороскопи сумісності Потапа і Каменських розтлумачив астролог Фото: Cosmopolitan

Учасники дуету "Потап і Настя" – Настя Каменських і Потап – із різницею в 4 дні відзначають дні народження. Настя Каменських народилася 4 травня 1987-го, а Потап – 8 травня 1981 року. Астролог Влад Росс склав гороскоп для артистів, яким приписують роман.

За словами астролога, у Насті Каменських дуже зірковий гороскоп. На неї чекають великі можливості, нові плани та проекти, і вони повинні завершитися успіхом, пише УНІАН.

"Місяць у гороскопі співачки – у поєднанні з Ураном. Це означає, що ми зовсім скоро можемо побачити її в абсолютно новому вигляді, вона зуміє здивувати і вразити. Цілком можливо, що NK здивує гастролями за кордоном. Судячи з її гороскопу, її чекає великий успіх і в Україні, і паралельно вона може зробити фурор за кордоном – у Європі та США. У Насті Каменських дуже виявлений Дім закордону, так що її чекає успіх за кордоном, у взаєминах із іноземцями, а також великий спонтанний, просто божевільний успіх", - пояснив астролог.

"Крім того, коли у гороскопі людини є з'єднання Місяця з Ураном, це ознака того, що людина може вийти переможцем у міжнародному конкурсі. У випадку Насті це може бути як конкурс краси, так і Євробачення. До того ж, її сольний проект може стати суперуспішним", - додав він.

Порівняно з Настею Каменських, на Потапа чекає збитковий і досить важкий рік, зазначив Росс.

"Сатурн у його гороскопі буде проходити в Місяці, так що особливого зростання популярності не передбачається. Потапа протягом року чекає рутинна робота. Я б порадив йому засісти в студії, писати пісні, займатися повсякденною роботою, виїжджати на якісь поодинокі концерти. Уран у поєднанні з Меркурієм у його гороскопі можуть приносити вигідні контракти, а також успіх у продюсуванні. Гороскоп Потапа говорить про те, що цьогоріч на старому матеріалі він не підніметься більше, ніж уже є. У продюсерській справі йому слід зробити акцент на нових проектах – вони будуть більш успішні, ніж старі", - розповів експерт.

У гороскопах Насті та Потапа збігається багато планет. Вони народилися під одним знаком Зодіаку. Венера і Марс у гороскопі Потапа з'єднуються з висхідним вузлом Венери й Юпітера Насті Каменських, що разом їх привело до удачі, успіху та популярності. Юпітер у гороскопі NK пов'язаний із успіхом. Настя Каменських і Потап – любовна пара. Але у них вільні стосунки, можливо, цивільний шлюб. Як офіційну подружню пару я їх не бачу, тому що вони, як однойменні магніти, відштовхуються. Рано чи пізно можуть набриднути один одному", - сказав Росс.

За словами експерта, Настя Каменських шукає мільйонера.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стали відомі подробиці розлучення Потапа

"У її гороскопі в з'єднанні Венера - кохання, шлюб, мале щастя, і Юпітер - велике щастя, успіх. Вона шукає людину з приголомшливими фінансовими можливостями. Не будемо забувати, що Настя і Потап – обидва Тельці, а для Тельця головне – гроші", - резюмував він.

Українська співачка Настя Каменських (NK) виходить заміж. Названа також дата весілля. Така інформація з'явилася у ЗМІ.

Як і припускали шанувальники, артистка нібито стане дружиною відомого музиканта Олексія Потапенка (Потапа). Раніше Потап і Настя виступали більше 10 років у складі однойменного дуету. Парі вже неодноразово приписували роман і навіть підозрювали у таємному весіллі. Зараз же чутки активізувалися. Про майбутнє весілля повідомило видання "Страна.ua".

Зараз ви читаєте новину «"Настя шукає мільйонера": астролог описав гороскопи сумісності Потапа і Каменських». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути