вівторок, 21 травня 2019 00:05

Найважчими стануть два наступні роки

— Володимир Зеленський дарма поспішав провести інавгурацію. 20 травня — невдалий день для складання присяги. Краще було зачекати до 24-го, — каже астролог Олена Максимова, 52 роки.

— Цього дня Сонце переходить в інший знак. Не варто починати щось важливе. Також переходить з-під впливу агресивної зірки Алголь до зірки Альціона, яку називають плакальницею. Такими ж будуть народні настрої — від агресії до сліз. Місяць спадає. Перспективи нового президента — разом із ним.

Сонце символізує президента, місяць — народ. 20 травня вони були у знаках, які не бачать одне одного. Це означає, що інтереси народу і президента не перетинатимуться. Люди сподіватимуться на покращення добробуту, а президент перейматиметься тим, щоб залишити слід в історії. Дрібниці його не цікавитимуть. Народ буде задоволений, що летітимуть голови чиновників. Зеленський намагатиметься зламати стару систему. Але не налаштований на перемовини з народом.

Володимир Зеленський — Водолій. У його гороскопі багато слабких планет. Йому важко буде керувати державою твердо і впевнено. Більшість прохань новообраного глави держави ігноруватимуть його ж підлеглі, і це виводитиме гаранта з рівноваги. Не чекайте на лагідного демократа. Примушуватиме слухати себе жорсткими методами. Діятиме вперто і необдумано. Досягатиме свого за допомогою силових структур. Рухатиметься до мети, не враховуючи ризиків.

Час від часу проявлятиме несміливість і нерішучість. Багато чого накоїть згарячу. Політично не підкований. Легко піддаватиметься впливу і змінюватиме напрямок. Не має стратегічного мислення. Діятиме не радячись, чим здивує свою команду. Відсутність досвіду дасться взнаки. Швидко втомлюватиметься. Не зуміє працювати тривалий час на повну силу. Часто йтиме у відпустку, зникатиме. Найважчими для президента стануть два наступні роки.

Найсильнішою 20 травня є Венера. Під час правління Зеленського велику роль зіграють жінки. Що більше їх буде в команді президента — то кращі результати вона покаже.

Зараз ви читаєте новину «Найважчими стануть два наступні роки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути