Ексклюзиви
середа, 04 вересня 2024 09:10

Ваш час настав: кого перший молодик осені зробить казково багатими та успішними

Ваш час настав: кого перший молодик осені зробить казково багатими та успішними
Справи підуть, як по маслу. Легко та швидко вдаватиметься майже все. Фото: pixabay.com

4 вересня багатьом бракуватиме оптимізму. Здаватиметься, що вже ніколи не буде так, як раніше. Пам'ятайте, що найтемніша ніч перед світанком.

Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Перший молодик осені буде особливим для Тельців, Риб та Терезів, - говорить астрологиня. - У цих трьох знаків справи підуть, як по маслу. Легко та швидко вдаватиметься майже все. Насолоджуйтеся результатами своєї праці. Перший молодик осені зробить вас казково багатими та успішними. Не зазіхайте не чуже. Усе можете заслужити наполегливою працею та власним розумом".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Найприбутковішими будуть ранні години. Стільки грошей вам і не снилося. Хто гарно працюватиме, той купатиметься у розкоші.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Не розповідайте свої ідеї, якщо хочете, щоб все задумане збулося. Не розривайтеся між кількома людьми. Час зробити вибір, з ким попрощатися, а кому запропонувати руку і серце.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Особливим буде ранок цього дня. Вам вдаватиметься усе, за що візьметеся. Увечері насолоджуйтеся приємним товариством. Не відмовляйтеся від запрошення на вечірку.

Рак (22 червня - 22 липня)

Досить ностальгувати за минулим. Зараз все складеться так, як ви хотіли. Націлюйтеся на високий результат. Не варто робити корекцію брів, пірсинг та татуювання. Відкладіть ці б'юті-процедури на вихідні.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Заробітки зростуть, якщо докладете трохи зусиль. Не надійтеся на матеріальну підтримку від батьків. Робіть усе можливе, аби покращити матеріальне становище своєї родини.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Не бажано купувати мобільні. Вони працюватимуть нестабільно. Люди гостріше відчуватимуть свою самотність. Не засиджуйтеся вдома. Прийміть запрошення на побачення від нового друга із сайту знайомств.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Абсолютні фаворити: кому у перший тиждень осені фартитиме на кожному кроці

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Це день побачень і успішних знайомств. Друзі намагатимуться звести вас з кимось. Не пручайтеся. Це буде чудова людина. Розумітимете одне одного з пів слова.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Не поспішайте приймати пропозицію, що надійшла саме цієї доби. Добре обдумайте своє рішення. Купувати нерухомість краще наступного тижня. Не можна фарбувати і стригти волосся.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Задумаєтеся над зміною професії. Доведеться багато що починати з нуля, зокрема навчатися тому, з чим раніше не мали справу. Це згодом дозволить заробляти більше грошей. Але доведеться пожертвувати відпочинком і сном.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Не вимагайте надто багато уваги і турботи до себе від рідних та коханих. Пам'ятайте вислів Григорія Сковороди: "Якщо хочу, щоб мене любили, я сам перший люблю". Любіть та обіймайте найдорожчих серцю людей.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Заробітки зростають. Результати роботи сподобаються вашому керівництво. Не втомлюйтеся заявляти про себе та власні таланти. Уникайте тривалого перебування на сонці. Носіть панами.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Ставтеся по-філософськи до всього, що пропонує вам життя. Повірте, усе, що відбувається, на краще. Не ломіться у двері, які важко відчинити. Ідіть за покликом серця.

Астрологиня дала фінансовий прогноз на вересень і назвала знаки, які притягуватимуть до себе гроші та успіх.

Зараз ви читаєте новину «Ваш час настав: кого перший молодик осені зробить казково багатими та успішними». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути