четвер, 29 листопада 2007 12:02

Вагітна Крістіна Агілера знялася голою для журналу (ФОТО)

Вагітна Крістіна Агілера знялася голою для журналу Marie Claire. На обкладинці видання, що виходить 11 грудня, 26-річна співачка предстає в короткому шкіряному піджаці, одягнутому на абсолютно голе тіло, демонструючи семимісячний живіт.

У інтерв"ю журналу Агілера, яка в 2005 році вийшла заміж за Джордана Братмана, розповіла, що дізналася про свою вагітність під час недавнього туру під назвою Back to Basics.

"Ми планували зачати дитину після туру. Я припинила приймати пігулки, не знаючи, скільки часу знадобиться, щоб завагітніти. І тут несподівано це відбулося", - говорить вона.

Агілера розповіла, що під час туру вона дуже нервувала: "Адже багато чого може трапитися, можна посковзнутися, впасти. Я не збиралася піддавати небезпеці свою дитини заради шоу".

Агілера підтвердила вагітність лише на початку листопада в інтерв"ю британському виданню журналу Glamour. За її словами, вона зберігала мовчання ради своїх фанатів. "Я не хотіла хвилювати публіку, інакше б стали говорити: "Вагітна виступає на сцені. Чи не шкідливо це?". І так далі. Через те, що я нічого не говорила, люди думали, що я щось приховую, але це не так. Я просто не давала коментарів", - сказала співачка, повідомляє АР.

Зараз ви читаєте новину «Вагітна Крістіна Агілера знялася голою для журналу (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути