четвер, 22 листопада 2007 12:21

Вагітну Крістіну Агілеру застукали без трусів (ФОТО)

Популярна співачка Крістіна Агілера з"явилася на публіці без трусів. Вагітна зірка і її чоловік, музичний продюсер Джордан Братман, відзначали другу річницю весілля.

Пара причепурилася для вечері у фешенебельному ресторані Amalfi. Проте, коли Кристини вибиралася з автомобіля, папарацці зняли повну відсутність під її міні-платтям трусів.

Кристина і Джордан чекають свою першу дитину, яка повинна з"явитися на світло на початку наступного року. Приготування до цієї події йдуть повним ходом. R&B - виконавиця і близька подруга Агілери Крістіна Мілліан, побувавши удома у майбутньої мами, заявила: "Її син буде дуже щасливою дитиною, тому що її мати - особлива жінка. Вона буде прекрасною мамою".

Кристина також відома своїми екстравагантними витівками і відвертими визнання про сімейне життя з Братманом. Зокрема Агілера повідомила, що вони з чоловіком влаштовують "голі неділі", а під час сексу грають в медсестру і пацієнта. Можливо, поява на публіці без трусів була частиною чергової рольової гри, повідомляє Gossip Girls.

Зараз ви читаєте новину «Вагітну Крістіну Агілеру застукали без трусів (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути