четвер, 14 серпня 2008 16:46

В Пакистані в результаті теракту загинули п"ятеро поліцейських

В пакистанському Лахорі 14 серпня терорист-смертник підірвав себе поряд з поліцейською дільницею. П"ятеро поліцейських і двоє випадкових перехожих загинули, більше 20 людей дістали поранення.

Ніхто поки не узяв на себе відповідальності за теракт. Проте представники правоохоронних органів вважають, що він став відповіддю прибічників "Талібану" на операцію, яку пакистанська армія проводить проти талібів в прикордонних з Афганістаном областях.

Вранці 14 серпня в так званій Зоні племен на пакистано-афганского кордону, де проходять бойові сутички урядових сил з бойовиками, при ракетному обстрілі загинули більше 10 людей.

Ракета влучила в один з будинків, в якому ймовірно збиралися прибічники одного з племінних вождів Мулли Назіра, близького до талібів. За деякими даними, ракети були випущені з території сусіднього Афганістану підрозділами міжнародних сил по підтримці безпеки і стабільності (ISAF), повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «В Пакистані в результаті теракту загинули п"ятеро поліцейських». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути