вівторок, 17 липня 2007 10:21

В американському місті дозволяють публічно оголятися (ФОТО)

Влада міста Браттлеборо в американському штаті Вермонт планує ввести заборону на оголення в громадських місцях у зв"язку з тим, що це шокує багатьох городян. У вівторок рада міста збирається прийняти відповідну постанову. Рішучість влади заборонити публічний стриптиз укріпив інцидент, який стався кілька днів тому, коли 68-річний чоловік прогулювався повністю оголеним у центрі міста. Місцевим жителям він сказав, що приїхав в містечко з Арізони після того, як прочитав в інтернеті про вільні погляди, які панують в Браттлеборо.

У штаті Вермонт не прийняті на державному рівні ніякі закони проти оголення на публіці, проте деякі міста вже ввели свої заборони. У Браттлеборо мода на публічне оголення стала масовою, улюбленим місцем збору підлітків, які найбільше полюбляють ходити оголенимим, стала автостоянка в центрі міста. Минулого року чутки про це здивували всю Америку. "Ви не можете піти в магазин і купити журнал для орослих, якщо вам ще немає 18, але ви можете пройтися  вулицями в штаті Вермонт і побачити голих людей. Щось тут не так", - відзначив член міської ради Дикий Дегрей, повідомляє Daily Telegraph.

Фото з сайту nakedinvermont.com.

Зараз ви читаєте новину «В американському місті дозволяють публічно оголятися (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути