Ексклюзиви
понеділок, 22 березня 2010 13:13

У Венесуелі літак впав на дітей і вагітних жінок

У Венесуелі літак впав на дітей і вагітних жінок

На півночі Венесуели під час посадки легкий літак упав на житлові будинки. В авіакатастрофі загинули шестеро людей, п"ятеро з яких знаходилися на землі.

Серед загиблих були двоє дітей і дві вагітні жінки. Ще одна жінка, яка була на восьмому місяці вагітності, отримала поранення і опіки. Після термінової госпіталізації їй було зроблено кесарів розтин, про стан новонародженої дівчинки інформація поки не надходила.

Катастрофа сталася увечері в неділю, 21 березня. Літак чеського виробництва вилетів з аеродрому авіашколи на острові Маргарита.

На борту повітряного судна перебувала одна людина - пілот. Під час переговорів з диспетчерами він повідомив про неполадки в двигуні.

При посадці машина врізалася в житлові будинки селища, розташованого поблизу злітно-посадкової смуги, і загорілася. В результаті падіння повністю зруйновано три житлових будинки, пілот літака загинув.

Нагадаємо, в понеділок вранці у московському аеропорту "Домодєдово" при посадці зазнав аварії російський авіалайнер Ту-204. Рейс "Хургада-Москва" не дотягнув до посадкової смуги кілька кілометрів: літак розвалився на частини.

ТСН

Зараз ви читаєте новину «У Венесуелі літак впав на дітей і вагітних жінок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути