понеділок, 22 березня 2010 11:45

У Москві розбився літак (ФОТО)

Літак Ту-204 російської компанії Авіастар Ту у понеділок, 22 березня, розбився у московському аеропорту Домодєдово. За добу до інциденту він був змушений здійснити аварійну посадку.

"У неділю о 4:00 ранку цей самий літак виконував рейс Москва - Хургада з 210 пасажирами на борту. Долетівши до Орла, екіпаж помітив задимлення в кабіні і прийняв рішення повернутися", - розповів співрозмовник агентства. О 6:00 ранку літак благополучно приземлився в Домодєдово.

Після того, як був виявлений дефект, який спричинив задимлення, - неполадки з обігріванням ілюмінаторів - літак знову вилетів з пасажирами в Хургаду, розповіло джерело. Висадивши пасажирів, лайнер повертався назад.

Водночас, за словами радника керівника Росавіації Сергія Ізвольського, аварія Ту-204 в аеропорту Домодєдово не пов"язана з недільною подією.

За словами Ізвольського, політ виконувався за складних метеоумов. Видимість була обмежена.

"На заключному етапі посадки позначка повітряного судна зникла з екранів локаторів", - повідомив представник Росавіації.

Літак Ту-204 Ульяновський компанії Авіастар Ту розбився під час жорсткої посадки в аеропорту Домодєдово. На борту перебували лише вісім членів екіпажу. Всі вони залишилися живі, але потрапили до лікарні. Троє потерпілих перебувають у важкому стані.

За фактом аварії літака порушено кримінальну справу за статтею про порушення правил безпеки польотів.

Кореспондент

Зараз ви читаєте новину «У Москві розбився літак (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути