вівторок, 08 вересня 2009 16:08

Пенсіонер підпалив клуб, викрав літак, розбився в горах і вижив

Пенсіонер підпалив клуб, викрав літак, розбився в горах і вижив

Французький пенсіонер, посварившись з керівництвом клубу планеристів, підпалив клуб, викрав літак-буксир, того ж дня розбився на ньому в Альпах і залишився живий, передає у вівторок французьке видання Dauphine Libere.

За даними слідства, 62-річний Андре Мішлен був членом планерного клубу Versoud, розташованого недалеко від Гренобля (департамент Ізер). Проте потім, за невідомих причин, він посварився з керівництвом клубу і навіть почав погрожувати своїм колишнім колегам.

Рано вранці в понеділок приміщення клубу охопила пожежа, яка повністю знищила один планер, три апарати зазнали серйозних пошкоджень. Незабаром члени клубу виявили, що з ангара пропав легкий літак RobinDR 400, а жандарми знайшли неподалеку автомобіль Мішлена.

Викрадач вилетів о 6.30 ранку, коли контрольна башта аеродрому ще не почала працювати. Щоб його не знайшли диспетчери, пілот вимкнув передавач і відправився в політ гористою місцевістю.

Йому вдалося перетнути кордон, але посадити літак викрадач так і не зміг. Того ж дня з"явилися повідомлення, що на італійській стороні Альп, у гірському масиві Монте-Роза, розбився Robin 400 DR. Сам Мішлен залишився живий - він отримав серйозні поранення і був доставлений у місцеву лікарню.

Причини аварії поки невідомі.

РІА "Новости"

Зараз ви читаєте новину «Пенсіонер підпалив клуб, викрав літак, розбився в горах і вижив». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути