вівторок, 02 червня 2009 07:57

Студента затримали на крадіжці сандалів і навушників

— Пішли-пішли. У підсобці розберемося, крав ти чи ні...

У суботу о десятій ранку двоє охоронців затримали у торговельній залі столичного гіпермаркету "Ашан" на Петрівці темношкірого 32-річного Нгамулу Селемані.

Чоловіка ведуть двоє невисоких міцних охоронців, одягнених у спортивні костюми. Заводять до кімнати служби охорони гіпермаркету, розташованої біля кафе із випічкою. Нгамула одягнений у яскраві шорти та майку з написом "77". На голові має солом"яний бриль.

— У торговій залі він перевзувся у нові сандалі. Свої, старі, заховав до коробки. Хотів вийти в нових, не оплативши за товар. Окрім того, у відділі побутової електроніки вкрав навушники. Відклеїв від них штрих-код, відірвав також пристрій "антивор". Хотів поцупити їх. Нам сказав, що живе десь у Африці, — розповідає "ГПУ" на умовах анонімності охоронець.

Темношкірий чоловік стверджував, що вчиться в столичному вузі, але в якому саме, говорити відмовлявся. Через 45 хв. на нього склали акт. Нгамула оплатив готівкою товар, із яким його затримали — гроші мав при собі. Міліцію не викликали, чоловіка відпустили.

— Государство такое. Если сумма украденого меньше чем 900 гривен, уголовного дела заводить не будут, — розповів "ГПУ" один із керівників служби охорони гіпермаркету.

— Затримуємо багатьох. Є "м"ясники" — крадії, котрі спеціалізуються виключно на ковбасах і м"ясі. Є "кофейники" — ті, хто крадуть лише каву. Правда те, що жінки крадуть більше. Це не перший іноземець, якого ми затримуємо на спробі крадіжки, — додає інший охоронець. З його слів, Нгамулу затримали завдяки відеокамерам та охоронцям-"детективам", котрі надзирають за клієнтами в торговій залі.

Гіпермаркет "Ашан" працює в Києві з весни 2008-го. Зі слів охоронців, протягом року за крадіжки в торговій залі затримали 1900 людей.

Зараз ви читаєте новину «Студента затримали на крадіжці сандалів і навушників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути