четвер, 20 грудня 2007 13:26

У США стають популярними весілля у громадських туалетах

Закохана пара Дженніфер Кеннон і Дой Ніколс з міста Лексингтон, штат Кентуккі, вирішила брати шлюб у  громадському туалет на площі Таймс Сквер у Нью-Йорку. На церемонію одруження наречена прийде у весільному платті зробленому з двошарового туалетного паперу двох видів і стрічок.

Весільну сукню для Дженніфер Кеннон виготовила Хана Кім, що стала  2007 року переможцем конкурсу по дизайну платтів з туалетного паперу на сайті Cheap-Chic-Weddings.com, повідомляє Associated Press.

Саме весілля пройшло в нью-йоркському безкоштовному громадському туалеті Charmin Restrooms, на церемонії були присутні члени сімей і друзі наречених.

Слід зазначити, що це вже не перший випадок організації весілля у громадських туалетах. 2005 року 18-річний Енріке Тапіа і 17-річна Хуаніта Пуга з мексиканського міста Морелла  на весілля у чоловічому туалеті в центральному парку міста покликали священика і 18 гостей.

Юні наречені обрали таке незвичайне місце для проведення весільної церемонії на згадку про той час, коли на самому початку їх роману батьки забороняли їм зустрічатися, і єдиним місцем, де вони могли усамітнитися, був чоловічий туалет, повідомляє Telegraf.by.

Зараз ви читаєте новину «У США стають популярними весілля у громадських туалетах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути