субота, 23 лютого 2008 11:56

У Шрі-Ланці підірвано пасажирський автобус: від 8 до 12 постраждалих

Вибух прогримів в автобусі в передмісті столиці Шрі-Ланки Коломбо, за попередніми даними, постраждали від восьми до 12 осіб, повідомили РИА "Новости" в центрі національної безпеки країни.

За інформацією центру, вибух відбувся в невеликому місті Маунт-Лавінія, приблизно в 15 кілометрах від Коломбо, де розташовані в основному житлові будинки.

Невстановлений вибуховий пристрій спрацював в приватному автобусі, що віз пасажирів в Коломбо. Поранення при вибуху отримали від восьми до 12 людей, відомостей про загиблих немає. Інші подробиці події поки не повідомляються.

Аналогічний випадок відбувся два тижні тому, коли на фугасі на північному сході острова підірвався автобус. Власті поклали відповідальність за теракт на сепаратистське угрупування "Тигри звільнення Таміл Ілама". Ця організація 25 років веде озброєну боротьбу за незалежність північних і східних районів країни, населених переважно Тамілом.

У січні уряд розірвав угоду про припинення вогню, що останні два з половиною роки діяло тільки на папері, і почав активний наступ на позиції сепаратистів на півночі. Бойовики поки зберігають контроль над північчю острова з центром в місті Кіліночі, повідомляє NEWSru.com.

Зараз ви читаєте новину «У Шрі-Ланці підірвано пасажирський автобус: від 8 до 12 постраждалих». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути