вівторок, 02 листопада 2010 09:53

У Німеччині посеред вулиці утворилася 40-метрова воронка (ФОТО)

Вночі посеред вулиці німецького міста Шмалькальден утворився величезний кратер. Гігантська воронка має ширину 40 і глибину 20 метрів.

Перелякані шумом обвалу жителі викликали поліцію, передає The Daily Mail.

Після прибуття на місце правоохоронці виявили, що під землю провалився автомобіль і частина гаража. Ще одна машина хиталася на краю упадини, передає DW-World.

При цьому розташовані поблизу кратера будинки не постраждали. Ніхто з жителів не був поранений. Однак через небезпеку нового обвалення жителі 23 будинків в окрузі були евакуйовані.

Геологи не можуть пояснити, через що стався обвал, але вважають, що він викликаний природними причинами. Щорічно в Тюрінгії відбувається до двадцяти подібних обвалів менших розмірів. Місцева влада обіцяє закопати гігантську вирву як можна швидше.

У червні схожий кратер утворився в Гватемалі. У воронку діаметром 21,5 метра і глибиною 31,3 метра провалилися триповерхова будівля і невеликий житловий будинок. Гігантська дірка в землі утворилася в результаті обвалу, викликаного тропічним штормом Agatha.

Newsru

Зараз ви читаєте новину «У Німеччині посеред вулиці утворилася 40-метрова воронка (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути