Ексклюзиви
вівторок, 25 травня 2010 13:16

У Луганську провалився міст (ФОТО)

Шляхопровід на Чапаєва в м. Луганську провалюється просто під ногами у перехожих. На частині дороги, призначеній для пішоходів, крізні дірки і провали нагадують картину після землетрусу.

Ще літом 2006 року шляхопровід по вул. Чапаєва був визнаний аварійним і фахівці Дніпропетровського інституту реконструкції, які вивчили стан мосту вирішили закрити рух через шляхопровід повністю або заборонити проїзд через нього всім видам транспорту, окрім пасажирського. Проте незабаром після висновків дніпропетровських експертів, шляхопровід знову вступив у повну експлуатацію. Місця ж, які вимагали ремонту, комунальники підсилили листами металу.

Ці листи металу можна побачити і сьогодні, вони прикривають найбільші дірки на пішохідній частині мосту. Через стільки років, не дивлячись на те, що дорожнє полотно на проїжджій частині відновлене, під ногами у пішоходів видно справжній стан моста: через деякі з провалів, які зустрічаються практично через кожен метр з обох сторін шляхопроводу, проглядаються залізничні колії.

Неймовірно, але люди продовжують ходити по мосту, що розвалюється, і не бояться, щонайменше, зламати ногу, потрапивши в одну з таких ям.

В обласній службі автомобільних доріг розповіли, що не мають відношення до цього мосту. - Це не ми, це комунальні служби, - заявив заступник директора служби, Борис Корляков. Тобто те підприємство, яке повинне займатися проблемами обласних доріг, не має цього моста на своєму балансі і, отже, не може займатися його ремонтом.

Нагадаємо, що в міському бюджеті передбачені дуже мізерні кошти на капітальний ремонт доріг. Зокрема, для ремонту шляхопроводу на Чапаєва фінансування чекають із загальнодержавних фондів.

Сxid.info, vgorode.ua

Зараз ви читаєте новину «У Луганську провалився міст (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути