вівторок, 08 липня 2008 17:48

У Луцьку міліціонер на іномарці збив хлопця на скутері

У Луцьку співробітник міськвідділу міліції скоїв ДТП, у якому був серйозно травмований 19-річний юнак.

Як повідомили у прес-службі відділу Державтоінспекції УМВС України на Волині, пригода сталася 7 липня на перехресті вулиць Відродження і Ветеранів у Луцьку. У повідомленні зазначається, що, за свідченням очевидців, керуючи автомобілем "Мітсубісі-Ланцер", начальник однієї зі служб міськвідділу міліції під час повороту порушив Правила дорожнього руху і не пропустив скутер, що рухався йому назустріч.

Як наслідок, на повній швидкості моторолер урізався у правий передній бік іномарки. Унаслідок ДТП 19-річний водій скутера отримав забій головного мозку, черепно-мозкову травму, перелом нижньої щелепи. Його було госпіталізували в реанімаційне відділені Луцької міської клінічної лікарні N2. Постраждалий перебуває там і зараз.

За інформацією прес-служби ДАІ Волині, на місце події виїздили представники прокуратури Луцька, УМВС України у Волинській області, представники ДАІ. Місце ДТП ретельно оглянули, у водія "Мітсубісі" перевірили вміст алкоголю в крові.

Зараз триває слідство. Найімовірніше, стосовно працівника Луцького міськвідділу міліції, який скоїв аварію, буде порушено кримінальну справу, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «У Луцьку міліціонер на іномарці збив хлопця на скутері». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути