четвер, 03 квітня 2008 10:28

У Дніпродзержинську пенсіонер вбив одного сусіда і трьох поранив

60-річний пенсіонер, житель Дніпропетровська, вчора вночі під час сварки в під"їзді одного з будинків Дніпродзержинська кухонним ножем убив свого однолітка і поранив ще трьох мешканців будинку.

Вбивства однолітка пенсіонерові здалося недостатньо. Після цього він наздогнав 41-річну співмешканку постраждалого і завдав їй проникаючого ножового поранення черевної порожнини, повідомляє з посиланням на Центр громадських зв"язків УМВД в Дніпропетровській області.

Потім злочинець по балкону спустився на поверх нижче, де його помітили господарі квартири, З подружжям стареньких у нього також виник конфлікт, під час якого він ножем поранив жінку і чоловіка.

Проте втекти з будинку вбивці не вдалося. Поранена жінка, захищаючись, змогла сокирою ударити непрошеного гостя по голові. Після цього зловмисник знепритомнів і був госпіталізований в одну з міських лікарень Дніпродзержинська.

Зараз він перебуває у лікарні під охороною міліції.

Знаряддя злочину вилучено. Слідчим відділом Заводського райвідділу внутрішніх справ міста проти зловмисника порушено кримінальну справу за ст 115 ч 1 Кримінального кодексу України.

Впродовж останніх місяців у кримінальних новинах в подібному контексті згадувалися в основному західні пенсіонери. Так, наприклад, в листопаді у Франції був затриманий пенсіонер-вбивця, на рахунку якого було 18 жертв.

У жовтні у США убили пенсіонера, який стріляв в поліцейських через депресію.

У Україні ж схожий випадок відбувся в липні у Харківській області. 60-річна бабуся їздила по селах і вбивала самотніх пенсіонерів, які варили самогон. Вона пояснила, що таким чином помстилася за покалічене життя: чоловік помер від алкоголізму, а троє синів п"ють, повідомляє NEWSru.ua.

Зараз ви читаєте новину «У Дніпродзержинську пенсіонер вбив одного сусіда і трьох поранив ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути