Ексклюзиви
четвер, 24 квітня 2008 15:11

Три грузинські міністри пішли у відставку через вибори

У зв"язку з участю в парламентських виборах 21 травня 2008 року три грузинські міністри, зокрема голова Міністерства закордонних справ країни Давид Бакрадзе, подали заяви про відставку. За інформацією уряду Грузії, поки виконувати обов"язки голови МЗС буде заступник міністра закордонних справ Грігол Вашадзе.

Нагадаємо, спікер парламенту Грузії Ніно Бурджанадзе, яка повинна була балотуватися від правлячої партії "Єдиний національний рух" під першим номером, відмовилася від участі у виборах, і партія внесла до списку під номером один кандидатуру Бакрадзе. Очікується, що в парламенті наступного скликання він обійматиме посаду спікера законодавчого органу.

Заяви про відставку сьогодні також подали міністр у справах біженців і розселенню Коба Субеліані (балотується в списку правлячої партії під другим номером) і міністр охорони навколишнього середовища і природних ресурсів Заал Гамцемлідзе (балотується в списку правлячої партії під четвертим номером), повідомляє РБК.

Зараз ви читаєте новину «Три грузинські міністри пішли у відставку через вибори». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути