неділя, 09 вересня 2007 10:14

Тимошенко взяла "сенсаційне зобов"язання"

Блок Юлії Тимошенко взяв на себе зобов"язання протягом двох років після приходу до влади повернути людям всі заморожені вклади колишнього Ощадбанку СРСР. Про це лідер блоку заявила у Херсоні під час зустрічі з пенсіонерами.

"Ми розуміємо, що це майже сенсаційне зобов"язання, але ми беремо його на себе, тому що протягом останнього півроку наша команда проводила аналіз і розрахунки всіх можливостей країни, джерел, де можна взяти ресурси для відновлення справедливості щодо вкладників, які втратили свої заощадження в Ощадбанку", - цитує Ю.Тимошенко прес-служба БЮТ.

Вона також зазначила, що БЮТ бере на себе це зобов"язання абсолютно свідомо, розуміючи, що на цих дострокових виборах "блок має всі можливості перемогти і прийти до влади".

Тимошенко наголосила, що це зобов"язання "має під собою дуже ґрунтовний економічний і фінансовий розрахунок, який враховує всі фактори, які не допустять інфляцію".

"У нас в країні чомусь вважається святим борг держави перед корпораціями, але не перед народом", - сказала Тимошенко, назвавши таке ставлення до народу "політичним свинством", повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко взяла "сенсаційне зобов"язання"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути