четвер, 16 листопада 2017 07:07

Стюардеса отримала компенсацію 3 млн за переляк під час польоту
4

Жінка сильно перелякалась, хоча мала бути впевненою перед пасажирами
«Останньою краплею» у погіршенні морального стану стюардеси стало те, що в 2016 році вона була на борту літака, на якому також сталось задимлення

29-річна стюардеса British Airways Люсі Сарджант отримала компенсацію за те, що під час польоту перелякалась пожежі в літаку. Під час аварії вона повинна була зберігати спокій заради пасажирів. Суд постанови виплатити їй 115 тисяч фунтів стерлінгів (понад 3 млн грн) компенсації.

Про це повідомив daily mail.

У травні 2013 року Люсі у складі екіпажу летіла на Airbus A-319 із Лондона в Осло (Норвегія). Двигун літака загорівся. Пілот вирішив повертатися в аеропорт Хітроу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Це було нещиро" - матір Зайцевої не змогла випросити пробачення у жертв ДТП

У літаку були 75 пасажирів та 5 членів екіпажу. Коли двигун спалахнув, Люсі сильно перелякалась. У суді вона зізналась, що "щиро боялася померти". При цьому вона повинна була зберігати спокій та бути сміливою перед пасажирами. "Я почувалась настільки безпомічною в літаку, який палав, я боялась гіршого. При цьому я мала забезпечити ауру спокою на обличчі в інтересах пасажирів. Все, про що я переживала, це те, щоб ми успішно покинули літак. Але всередині в мене був жах", - пояснила жінка.

"Останньою краплею" у погіршенні морального стану стюардеси стало те, що в 2016 році вона була на борту літака, на якому також сталось задимлення. Через декілька місяців вона звільнилась.

Компанія British Airways визнала відповідальність за психічні травми жінки. У прес-службі додали, що вони "внесли зміни в процедури, щоб попередити будь-які інші події такого типу в майбутньому".

1,5 млн грн компенсації вимагає українка від уряду Ізраїля за те, що її депортували з країни. Жінка має вади слуху. Прибула в Ізраїль на запрошення друга. Оскільки жінці було важко відповідати на питання через стан здоров'я, її відправили до депортаційного ізолятора.

Зараз ви читаєте новину «Стюардеса отримала компенсацію 3 млн за переляк під час польоту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути