четвер, 06 вересня 2007 18:36

Симоненко пропонує створити червоно-синю коаліцію

Лідер КПУ Петро Симоненко пропонує терміново розпочати переговори та укласти Протокол про створення червоно-синьої коаліції. Про це він повідомив сьогодні на прес-конференції у Житомирському обкомі КПУ.

"У відповідь на вчорашні заяви представників "Нашої України" в ефірі радіокомпанії "Ера" (Симоненко не уточнив прізвища цих політиків) про те, що вони хочуть ввести пряме президентське правління, я запропонував сьогодні терміново розпочати процес переговорів і укладення Протоколу про створення червоно-синьої коаліції одразу після виборів", - сказав лідер КПУ.

Він також повідомив, що метою цих переговорів є "поставити крапку в деяких питаннях, які сьогодні ускладнюють процес виборів, бо сіють сумнів у деякої частини виборців відносно стабільності ситуації в парламенті, особливо, коли мова йде про коаліцію національної єдності".

Симоненко також уточнив, що він таким чином запропонував конкретний вихід з цієї ситуації, оскільки, за його словами, КПУ та ПР, за всіма соціологічними дослідженнями, "вже мають, мінімум, 240 голосів у наступному парламенті", передає УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Симоненко пропонує створити червоно-синю коаліцію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути