пʼятниця, 09 листопада 2007 17:17

Проїзд в київських маршрутах подорожчає

Власті Києва вивчать необхідність підвищення вартості проїзду в столичних маршрутних таксі. Про це сьогодні після засідання колегії Київської міської державної адміністрації (КГГА) заявив мер міста Леонід Черновецький.

"Я не в захваті від пропозиції перевізників піднімати вартість проїзду. Але я розумію, що ціни на паливо ростуть. На даний момент ми опрацьовуємо варіант стрічних пропозицій і я зустрінуся з перевізниками для обговорення цих питань", - процитували слова мера в прес-службі КГГА.

За словами Черновецького, київська влада поки не може вирішити всі транспортні проблеми. "Ми поки не можемо закрити всі важкі питання транспортної сфери, оскільки до мене питання суспільного транспорту взагалі не вирішувалися. Але зараз ми працюємо над поліпшенням його роботи і це питання я контролюю особисто", - підсумував він.

Нагадаємо, столичні перевізники пропонують підвищити вартість проїзду в маршрутах на 25-30%. Таким чином, проїзд в маршрутних таксі подорожчає з 0,75-1,75 гривні, до 1-2,25 гривні.

На даний момент середні ціни на бензин мазкі А-76 в Києві складають 4,35 гривні за літр. Літр бензину марки А-92 в більшості мереж АЗС обійдеться 4,50 гривні за літру. Найпопулярніша марка палива А-95 коштує від 4,80 гривні за літру до 4,85 гривень за літр, повідомляють podrobnosti.ua.

Зараз ви читаєте новину «Проїзд в київських маршрутах подорожчає». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути