Ексклюзиви
середа, 31 липня 2024 11:37

Представництво ЄС в Україні запрошує на черговий РазомДіємо Фест

У Черкасах 3 серпня відбудеться черговий РазомДіємо Фест.

Його організовує Представництво ЄС в Україні у партнерстві з ГО "Проти корупції" в межах Всеукраїнської комунікаційної кампанії #РазомДіємо про підтримку ЄС громадянського суспільства та незалежних медіа України під час війни, повідомляє Gazeta.ua з посиланням на організаторів.

Автор: facebook.com/EUDelegationUkraine
  У Черкасах відбудеться РазомДіємо Фест
У Черкасах відбудеться РазомДіємо Фест

#РазомДіємо Фест - Черкаси організований на відзначення Днів Європи в Україні і завершує низку регіональних заходів у межах комунікаційної кампанії "Разом діємо. Разом ми - Європа" про підтримку ЄС громадянського суспільства та незалежних медіа України.

У церемонії відкриття #РазомДіємо Фест – Черкаси візьмуть участь посадовці Представництва Європейського Союзу в Україні, місцевої влади, активісти організацій громадянського суспільства та медіа Черкащини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як ЄС допомагає громадянському суспільству: у Рівному детально розповіли - фото із заходу

На заході працюватиме інформаційний намет Представництва ЄС в Україні та Алея громадських організацій "Згуртованість". Облаштують також декілька тематичних інтерактивних зон, фото- та лаунжзону. Відбудуться публічні дискусії про роль громадянського суспільства та медіа в реформуванні України та євроінтеграції, презентації, майстер-класи для дітей і дорослих. Охочі зможуть долучитися до призового квесту "Єдність: Україна та ЄС", а для дітей відкриють ігровий майданчик.

"Гості #РазомДіємо Фест ознайомляться з виставкою #РазомДіємо "ПІДТРИМКА" про організації громадянського суспільства, які отримали допомогу від Європейського Союзу з перших днів повномасштабної війни. Виставка відкрилася у Черкасах 29 липня й працюватиме до 12 серпня", - йдеться у повідомленні.

За словами організаторів, #РазомДіємо Фест у Черкасах – це фінальний регіональний захід в межах комунікаційної кампанії "Разом діємо. Разом ми - Європа", що впроваджується Представництвом Європейського Союзу в Україні. Її мета – інформувати українців про безпрецедентну і непохитну підтримку, яку ЄС надає Україні, зокрема організаціям громадянського суспільства та незалежним медіа від перших днів повномасштабної війни.

Завдяки цій допомозі громадські організації та медіа отримали можливість захищати права людини, дбати про інтереси соціально вразливих груп, посилювати громадський контроль та підзвітність органів державної влади й сприяти впровадженню реформ.

Перший ключовий публічний захід кампанії #РазомДіємо Фест 25 травня в Києві зібрав понад 3 тис. відвідувачів, #РазомДіємо Фест-Хмельницький відбувся 22 червня, 30 червня його приймало Рівне, а 12 липня - Вінниця.

Вінниця прийняла черговий #РазомДіємо Фест, щоб висвітлити підтримку ЄС громадянського суспільства та незалежних медіа в Україні в межах кампанії "Разом діємо. Разом ми – Європа". Ключовою подією #РазомДіємо Фест – Вінниця стала панельна дискусія "ЄС та Україна. Партнерство, підтримка та майбутнє".

Гості мали можливість відвідати тематичні інтерактивні зони, фото- та лаунжзони, долучитися до публічних дискусій про роль громадянського суспільства та медіа в реформуванні України та євроінтеграції.

Зараз ви читаєте новину «Представництво ЄС в Україні запрошує на черговий РазомДіємо Фест». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути