Ексклюзиви
вівторок, 14 серпня 2007 11:19

Перед судом "бітцевський маніяк" намагався втекти

Напередодні суду "бітцевський маніяк" намагався втекти з ув"язнення. Для цього він намагався підкупити охорону психіатричної лікарні, у якій проходив обстеження.

Під час психіатричного огляду в інституті імені Сербського Олександр Пічушкін, звинувачений у здійсненні не менше 52 вбивств, усвідомив безвихідність свого становища, пише газета. Оскільки обстеження тривало сім тижнів, у Пічушкіна було достатньо часу, щоб спробувати вступити в змову з охоронцями.

Втекти "бітцевский маніяк" спробував напередодні попередніх слухань у суді, які почалися в понеділок.

За свою свободу "бітцевський маніяк" обіцяв персоналу клініки казкові багатства. "За розповідями Пічушкіна, десь у Бітцевському парку у нього є дерево з міткою, під яким лежить величезна сума грошей", - цитує видання джерело, близьке до клініки.

Кожному охоронцеві із зміни Пічушкін присягався купити автомобіль за пособництво у втечі. Проте підсумком цих домовленостей стало тільки посилення охорони палати обвинуваченого.

Після провалу свого плану Пічушкін втратив контроль над собою: він бігав по приміщенню і і страшенно кричав, пояснює джерело газети. Медики змушені були цілодобово стежити за пацієнтом, оскільки побоювалися за його життя.

Навіть коли психічний стан Пічушкіна стабілізувався, він не залишив надії вийти на свободу і повернутися до свого злочинного промислу. Залишаючи інститут, він сказав одному з охоронців: "Ти мені не подобаєшся. Я тебе коли-небудь уб"ю", пише газета "Твой день".

Зараз ви читаєте новину «Перед судом "бітцевський маніяк" намагався втекти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути