Ексклюзиви
середа, 01 серпня 2007 13:18

"Бітцевський маніяк" перевешив Чикатила за кількістю вбивств (ФОТО)

У справі так званого "бітцевського маніяка" Олександра Пічушкіна слідство довело 62 вбивства, повідомив виконуючий обов"язки начальника Департаменту кримінального розшуку МВС РФ генерал-лейтенант міліції Іскандар Галімов.

Раніше, за даними прокуратури Москви, Пічушкін звинувачувався в здійсненні 52 умисних вбивств.

"Слідством доведено 62 факти вбивства жінок, здійснених в Москві так званим "бітцевськім маніяком", - повідомив Галімов в середу журналістам.

Затриманий звинувачується у вбивстві жінок, які він здійснював в Бітцевському парку в столиці Росії. Галімов повідомив, що за матеріалами слідства, спочатку він нападав на самотніх жінок в малолюдних місцях парка, а потім почав вбивати і своїх знайомих.

"Зі слів затриманого, він намагався наблизити число своїх жертв до кількості вбивств, здійснених відомим маніяком Чикатіло", - сказав Галімов. Він повідомив, що слідство довело провину затриманого у вбивстві 62 жінок, кримінальна справа передана до суду.

Олександра Пічушкина затримали 16 червня 2006 року на території Бітцевського парку за підозрою в здійсненні серії вбивств. За даними слідства, злочини скоювалися, починаючи з 2000 року. Останнє вбивство було здійснене в Бітцевському парку 5 червня 2006 року. Більшість жертв були убиті одним способом: злочинець підбігав ззаду і бив важким предметом по голові

Андрій Чикатіло вбив 56 людей, пишуть РИА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «"Бітцевський маніяк" перевешив Чикатила за кількістю вбивств (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути