неділя, 13 травня 2007 11:05

Папа Римський закликав бразильців відмовитися від сексу

Папа Римський Бенедикт XVI, що прибув до Бразилії на боротьбу з масовим відходом латіноамеріканцев від католицизму, зробив несподіваний хід. Він звернувся до натовпу, що зібрався, із закликом уникати не тільки наркотиків, але й сексу.

Бенедикт XVI пояснив, що "католицька церква переживає важкі часи": тоді як мільйони людей зовсім йдуть від Бога і стають атеїстами, значну частину інших уловлюють у свої сіті протестанти. В результаті рахунок втрат католицької церкви йде на мільйони. А тому "жодне зусилля не може бути надмірним у пошуках і поверненні в лоно нашої церкви відпалих католиків", поставив він завдання бразильським священикам.

При цьому Бенедикт XVI вирішив навчити бразильську паству, як треба жити. Політикам і комерсантам він велів культивувати "дух правдивості і чесності", а до місцевої молоді папа звернувся із закликом уникати не тільки наркотиків, але й сексу. Особливо позашлюбного, підкреслив 80-річний понтифік, повідомляє Reuters.

Зараз ви читаєте новину «Папа Римський закликав бразильців відмовитися від сексу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути