вівторок, 27 жовтня 2009 08:24

Онук заразив Берлусконі скарлатиною

Онук заразив Берлусконі скарлатиною

Прем"єр-міністр Італії Сильвіо Берлусконі був вимушений відмінити низку офіційних зустрічей і заходів через те, що захворів на скарлатину.

73-річний політик заразився легкою формою хвороби від одного зі своїх онуків. За словами лікарів, захворювання не представляє великої небезпеки для Берлусконі, і прем"єр незабаром одужає, пройшовши курс прийому антибіотиків.

Проте, Берлусконі довелося відмінити поїздку в регіон Абруццо, що постраждав від землетрусу, де 27 жовтня повинне відбутися урочисте відкриття нового села.

Крім того, за даними бельгійських ЗМІ, італійський прем"єр-міністр, швидше за все, не братиме участі в зустрічі лідерів Євросоюзу, яка пройде в Брюсселі 29-30 жовтня.

Нагадаємо, минулого тижня Сильвіо Берлусконі знаходився в Росії, де зустрівся з прем"єром Росії Володимиром Путіним та главою турецького уряду Тайіпом Ердоганом.

Між тим, італійська влада почала розслідування повідомлень, що з"явилися в соціальній мережі Facebook, в яких містяться заклики розправитися з Берлусконі.


Скарлатина є бактеріозним захворюванням. При скарлатині може розвиватися ангіна, підвищується температура, тіло покривається висипом у вигляді червоних крапок.

За матеріалами Lenta.ru, Корреспондент.net

Зараз ви читаєте новину «Онук заразив Берлусконі скарлатиною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути